fbpx

Ismerkedés a varrógéppel

Description

Kurzus időpontok  | Mit kell hozni? | Hol?

Tanuld meg profin használni a varrógépet

Megtanulnál varrógéppel varrni? A legjobb helyen jársz! Ez egy alapozó hobbi varrókurzus azoknak, akik a varrást választják kreatív időtöltésül. Tanuld meg a géppel varrás alapjait profi módon, hogy aztán a biztos alapokra épülő egyre gyarapodó varrás tudásodból csodálatos textil munkák szülessenek!

Lehet, hogy már van pár rossz emléked sikertelen próbálkozásokról a varrógéppel. Hurkolt a szál? Vagy be se tudtad fűzni? Nem tudtad a rengeteg varróprogram mire is jó?Ha eddig csak szenvedés volt a varrás, most itt az ideje, hogy ennek véget vessünk!

  • Oktatóink profik a varrásban! Lelkes, szenvedélyes varrónők, akiknek fontos, hogy a varrni tudás újra közkincs legyen.
  • Jól kidolgozott tanmenetet évek során csiszoltuk, igazítottuk a résztvevők igényeihez.
  • Lépésről lépésre leírást adunk a tanultakhoz, hogy ne neked kelljen jegyzetelned és a kurzuson tanultakat otthon is gyakorolhasd.
  • Gyakorlaton keresztül tanítunk! Gyakorló feladatokon, probaanyagon tanulunk, majd minden technikát, minden új tudást egy-egy jól használható, tetszetős háztartási textil elkészítésével zárjuk. Így már a varrógéppel való ismerkedés után pár órával büszkén tekinthetsz a saját magad által készített csodás darabokra.
  • Jó társaságban leszel! Hozzád hasonló – varrni vágyó – társakkal találkozhatsz, ötleteket cserélhettek, egymást inspiráljátok.

Mit fogsz megtanulni?

1. : a varrógép részei és működése, az egyenes varrás. Amit elkészítesz: textil szalvéta.
2. : a szegés cikk-cakk öltéssel, két anyag összevarrása. Amit elkészítesz: pántos zsák.
3. : talpcsere, a cipzár bevarrása. Amit elkészítesz: cipzáros neszeszer.

Bemutatjuk az oktatódat

A workshopokat Rangáné Galamb Margit vezeti. Margó nagyon kedves, nagy tapasztalattal rendelkezik, gyönyörűen varr és titkos varró fogásait szívesen megosztja veletek. Vallja, hogy alkotni jó, feltöltő, önbizalom erősítő élmény.

Mikor?

Minden hónap 3. szombatján 10:00-tól 17:00-ig (egy óra ebédszünettel)

Kurzusok:

2021. október 16
2021. november 19
2021. december 17
2022. január 21
2022. február 18
2022. március 18
2022. április 15
2022. május 20

Mit kell hozni?

Magadat és a lelkesedésedet. Minden mást nálunk megtalálsz! A munkadarabokhoz és a gyakorláshoz szükséges textilek és egyéb varráskellékeket mi biztosítjuk.

Ha saját varrógépeden szeretnél tanulni, akkor azt természetesen hozhatod . Kérlek ezt jelezd előre, és azt is, hogy milyen márkájú a saját varrógéped.

Ehhez a kurzushoz nem csak a varrógépet és az anyagokat, de egy lépésről-lépésre fotókkal ellátott leírást is adunk, ami segítségül szolgál az otthoni gyakorláshoz.

Ha nincs saját varrógéped, de szeretnél otthon is gyakorolni, tőlünk kölcsönözhetsz! Kölcsönzési díj: 500 Ft/nap (a kurzus résztvevői számára)


Legyen a varrás mindenkié!

❤ Pro-Bono ingyenes helyet biztosítunk annak, aki kéri! Feladatunknak tekintjük, hogy a varrást közkinccsé tegyük. Ezért minden kurzusunkon egy ingyenes helyet biztosítunk. Ha nincs módod a részvételi díj kifizetésére, akkor írj nekünk, és egyeztetünk, hogy melyik időpontra van hely.

Hol?

AZTA! Közösségi Kézműves és Barkácsműhely. Cím: 1145 Budapest, Bosnyák utca 7/b (a 7-es busz Tisza István téri megállójától pár lépés). Parkolás az utcán a hétvégén ingyenes. További információ: Gábor Zsuzsa: 20-5542337 vagy hello@aztamuhely.hu

Jelentkezés:

  • Select Event Date:

Pártolói tagság típus

Mennyiség: Összesen:
Megosztom a tanfolyamot
Hozzáadás a naptáramhoz