Barion Pixel

Kerékpár Szerelő Műhely

A kerékpározás előnyei szinte ugyanolyan végtelenek, mint azok az utak, amelyeket kerékpárral felfedezhetsz. Ha már tervezgetni kezdted, hogy a kerékpározást választod a tömegközlekedés vagy az autózás helyett, itt vagyunk, hogy a segítségedre legyünk ebben. Közösségi bringa szerelő műhelyünk hamarosan fiatalok csoportjának szolidaritási projektjével indít. Ennek során fog megújulni a műhely, új eszközökkel, munkaállomásokkal bővíthetjük. A nagyközönség számára 2023 tavaszán fogunk megnyílni. Addig is csatlakozhatsz a szolidaritási projektünkhöz! Ennek keretében megtanulhatsz biciklit szerelni, és ezt másoknak is megtaníthatod. Célunk 16 kerékpár felújítása és adományozása rászorulók számára.

Csatlakozz a bringa szerelő csapatunkhoz! Jelentkezz most!

Miért jó ez neked?

  • Megtanulhatsz bringát szerelni.
  • Jó társaságban leszel.
  • A közösségi szolidaritási munkáddal a rászorulókat segíted.

Hogyan csatlakozhatsz? Hogyan tudsz segíteni?

Bicikliket gyűjtünk! Ha van van egy használaton kívüli bringád, ami csak a helyet foglalja, és kis felújítás után jól használható lenne, jó szolgálatot tenne egy rászoruló embertársad életében, akkor azt ajándékozd nekünk!

Csatlakozz bicikli felújító csapatunkhoz! Tanulj meg biciklit szerelni, szerelt meg az adomány bringákat, vállalj ügyeletet a közösségi bringa konyhánkban!

Csatlakozz a kommunikációs csapatunkhoz! Ha tudsz fotózni, jól írsz, akkor készíts kép, videó vagy írásos posztokat, tudósíts az eseményeinkről.

Jelentkezés:

Pártolói tagság Résztvevők száma Részvételi díj:
Érdeklődöm
49 Maradt még
Ingyenes
Mennyiség: Összesen:

A kurzusok időpontjai

  • 2024. 01. 01. 00:00   -   2024. 12. 31. 00:00
Megosztom a tanfolyamot
Hozzáadás a naptáramhoz