fbpx

Re-Farmer Táskavarró Élményworkshop

Description

Teljesen kezdőknek is  | Haladóknak  | Így gazdálkodj az időddel  | Mit kell hoznod?  | Mi adjuk  | Hol?

Adj egy második esélyt a szakadt farmernek!

Ökotudatos újrahasznosító workshopunkon régi farmernadrágoknak , bútorszöveteknek adunk új életet. Ezt a táskát sosem akarod majd lecserélni, mert szuper fazonok közül választhatsz, egyéni színkombinációkat rakhatsz össze, és büszke leszel, mert ez egy profi táska lesz!

Teljesen az alapoktól!

Gyorstalpaló “hogy működik a varrógép?” két órás foglalkozással nyitunk azokkal, akik még sosem ültek varrógépnél, de maguk szeretnék megvarrni a táskájukat. Ha csak a szabást szeretnéd te készíteni, arra is van lehetőség! Az általad kiszabott anyagokból mi megvarrjuk a roll-up hátizsákot is akár. Így a bonyolultabb darabokat is bevállalhatod.

Ezzel kezdd

Ha most ülsz először varrógép elé, akkor ezekkel a táskákkal kezdd: ×PATCHWORK NESZESZER: bélelt, cipzáros, több színből×PIRAMIS PÉNZTÁRCA × KIS VÁLLTÁSKA vagy DUPLA VÁLLTÁSKA: állítható pánt, csatos vagy cipzáros×BEVÁSÁRLÓ TÁSKA: külső-belső zsebekkel×ÖVTÁSKA: egy nagy és egy kis zseb, masszív öv, erős csat.×

Haladó varróknak ezt ajánljuk

Ha nem most kezdted a varrást, akkor bátran vágj bele ezekbe: ×TORNAZSÁK: bélelt, belső zsebbel, felül összehúzható × VÁLLTÁSKA-HÁTIZSÁK: két funkciós, cipzáros, újrahasznosított bútorszövetekből és farmerből × NAGY STRANDTÁSKA: bélelt, cipzáros, sok zsebes, állítható pánt. × ROLL UP HÁTIZSÁK: minden belefér, bélelt, cipzáros, felcsavarható, külső zseb, belső zseb, erősített alj×

Így gazdálkodj az időddel

10:00-12:00 Ismerkedés a varrógéppel 12:00-16:00 Kezdőknek: egyszerű táskák varrása (neszeszer, bevásárlótáska, válltáskák) 10:00-16:00 Haladóknak: összetett táskák készítése (Roll-up hátizsák, kétfunkciós hátizsák, nagy strandtáska)

Mit kell hoznod?

Hasznos lehet egy jegyzetfüzet. Ha saját gépeden, eszközeiddel, vagy saját anyagból szeretnél dolgozni, semmi akadálya, nyugodtan hozhatsz bármit.

Mi adjuk

Újrahasznosítható farmerek, bútortextilek. A kiválasztott táskádhoz az összes alkatrész (cipzár, fém karikák, csatok). Eszközök, gépek a szabáshoz, varráshoz. Teakonyha, ahol hűtőszekrész, mikró, vízforraló, kávégép van. Lépésről lépésre oktatás a táskák készítése során.

Hol?

AZTA! Közösségi Kézműves és Barkácsműhely. Cím: 1145 Budapest, Bosnyák utca 7/b (a 7-es busz Tisza István téri megállójától pár lépés). Parkolás az utcán a hétvégén ingyenes. További információ: Gábor Zsuzsa: 20-5542337 vagy hello@aztamuhely.hu

 

Lejárt a tanfolyam

Tanfolyam megnevezése: Varrótanfolyam

 • AZTA! Közösségi Kézműves és Barkácsműhely
 • Bosnyák utca 7/b
 • Budapest

A kurzusok időpontjai

  További kurzus kezdő időpontok

  A dátumok elrejtése

  Megosztom a tanfolyamot
  Hozzáadás a naptáramhoz