Barion Pixel

Szabad Varrás – Nyitott Varróműhely

Nálunk varrásszabadság van minden hónap 2. szombatján

Szabad varrás azt jelenti, hogy ezen a workshopon azt varrsz, amit csak akarsz. Ez egy nyitott műhely, ahol megtalálsz minden eszközt, amire a varráshoz szükséged lesz és egy csodálatos szakembert, aki mindenben a segítségedre lesz.

Itt tovább fejlesztheted varró tudásodat a saját szintednek megfelelően. Te választod meg, hogy egy új lakástextilt, vagy egy hasznos táskát, esetleg baba vagy gyerekruhát, de akár a női ruhák közül valamelyik fajtát szeretnéd elkészíteni.

Támogatjuk a környezetkímélő megoldásokat is! Ha meglévő ruhatáradból szeretnél átalakítani, megjavítani valamit – bevenni, kiengedni, felhajtani, levágni – abban is a segítségedre leszünk.

Egy alkalommal 6-an fértek be hozzánk. Ezért foglald le a helyed előre!

Tű, cérna, olló, itt minden megtalálható

Jól felszerelt, biztonságos műhelyünkben használatba veheted a hatalmas szabóasztalt, varrógépinket, vagy az interlockokot.

Várnak varrásban jártas kollégáink, akik azért vannak ott, hogy ha megakadsz valamiben, akkor megmutassák, hogyan tovább. Inspiráló légkör, jó társaság!

❤ Legyen a varrás mindenkié!

Pro-Bono ingyenes helyet biztosítunk annak, aki kéri! Feladatunknak tekintjük, hogy a varrást közkinccsé tegyük. Ezért minden kurzusunkon egy ingyenes helyet biztosítunk. Ha nincs módod a részvételi díj kifizetésére, akkor írj nekünk, és egyeztetünk, hogy melyik időpontra van hely.

Kiknek ajánljuk?

 • ha az általunk ajánlott kurzusok választékán túl, valami mást szeretnél megtanulni varrni,
 • ha nincs otthon varrógéped, vagy túl kicsi a hely,
 • ha az otthon magánya helyett társaságban szeretsz inkább dolgozni.

Ez nem egy tanfolyam. Ha még sosem ültél varrógépnél, akkor előbb az “Ismerkedés a varrógéppel” kurzusunkat ajánljuk.

Gyere egyedül, itt társakra találsz! Vagy hozd a barátnődet, gyerkőcödet, üzlettársadat! Varrjatok nálunk együtt valami csodaszépet!

Egy alkalommal 6-an fértek be hozzánk. Ezért foglald le a helyed előre!

Aki a workshopot vezeti

Guzorán Gabriella

Ruhákat javítok, alakítok át. Ha látok egy ruhát, ami megtetszik, de mondjuk túl drága ahhoz, hogy megvegyem, akkor azon kezdek gondolkodni, hogy hogyan tudom megcsinálni. Addig kísérletezek, amíg úgy nem sikerül, ahogy én azt elképzeltem. Használt ruha boltokba járok kincseket keresni: csattokat, gumikat, stb. Bátran kérdezz tőlem, mert szívesen segítek, és ha nem tudom egyből a választ, akkor majd együtt fogunk megoldásokat keresni. És találni!

Mit kell hozni?

Amit varrni, javítani szeretnél és a hozzá való tartozékokat (megfelelő színű cérna, cipzár, gomb). Ha valamelyik tartozékod hiányzik, akkor a műhely készletéből is vásárolhatsz.

A varrógépet, eszközöket mi biztosítjuk. Ha saját gépeden, eszközeiddel szeretnél dolgozni, semmi akadálya, nyugodtan hozhatsz bármit.

Lejárt a tanfolyam

A kurzusok időpontjai

  További kurzus kezdő időpontok

  A dátumok elrejtése

  Megosztom a tanfolyamot
  Hozzáadás a naptáramhoz