fbpx

AZTA! Varró Iskola Mindenkinek

Jó helyen jársz | Hozzád Igazodunk | Ingyenes kiadvány az induláshoz | Szülinapra, csapatépítő tréningnek | Ezt mondták rólunk | Induló kurzusok

Jó helyen jársz

Modern, biztonságos, jól felszerelt műhelyünkben tapasztalt varrást oktató kollégáink várnak. Megtanítunk varrni a teljesen kezdő szinttől a saját ruhatár elkészítéséig. Érthető és lépésről-lépésre követhető leírást adunk minden varrótanfolyamhoz. Töltsd kreatívan a szabadidőd egy olyan inspiráló műhelyben, ahol hasonló érdeklődésű, rokonlelkű emberekkel találkozhatsz.

Hozzád igazodunk

Választhatsz, hogy offline tanfolyamaink, személyre szabott egyéni oktatás, vagy online kurzusok Zoom csoportjaink közül. Sőt, varróleckéink akár a saját idődhöz igazítva csináld magad csomagokban is elérhetőek: leírással, szabásmintával, anyaggal postán küldjük el neked.

Délelőtti workshopok kismamáknak – ingyenes gyerekfelügyelettel, munka után kényelmesen ideérsz a kora esti kurzusokra, hétvégén intenzíven dolgozhatsz, és a nap végén egy kész darabbal térsz haza!

Ingyenes kiadvány az induláshoz

Milyen varrógépet vásárolj kezdő varróként? Első varrókészlet: mit és hol a legjobb beszerezni?

Szülinapra, csapatépítő tréningnek

Várjuk a nagyobb társaságokat is. Ha megajándékoznád a többieket varni tudással, ha szeretnéd összekovácsolni a társaságot, vagy ha valami hasznosat készítenétek együtt. Egyéni egyeztetés szerint.

Ezt mondták rólunk

  • Margó szuperül és kedvesen magyaráz mind a teljesen kezdők számára, mind a picit haladóbbaknak. Igényes és jópofa darabok készültek.Zsófi
  • “Kisbabás anyukaként aranyat ér, hogy van lehetöségem feltöltödni felnöttek között, felnött tevekénységet végezni, peldaúl varrni, úgy hogy nincs messze a babám.Dia
  • Jó itt lenni, inspiráló, tágas terek és áramlanak az alkotói energiák. Nem csak magamnak találok énidős programokat, a gyerekeimnek is akad minőségi időtöltés.Marci

Következő induló kurzusok

02
nov
Több dátum

Ismerkedés a varrógéppel

Induló ár: 13.000Ft

Szeretnéd megtanulni, hogy kell varrógéppel varrni? A legjobb helyen jársz! Ha eddig csak szenvedés volt a varrás, mert hurkolt a szál, szakadt az öltés, vagy azt se tudtad, hogy kell befűzni, most ennek véget vetünk! Három alkalmas varrókurzus az alapoktól a cipzár bevarrásáig.

08
nov
Több dátum

Délelőtti varró workshop – az alapoktól a baba-, gyerekruháig

Induló ár: 5.000Ft

A teljesen kezdő színttől a baba-/gyerekruha varrásig. INGYENES gyerekfelügyelettel!

18
dec
Több dátum

Ökotextil varrás – a textil szalvétától az intimbetétig

Induló ár: 2.000Ft

Szereld fel otthonod saját készítésű újrahasználható textilekkel!
Tanulj meg varrni, mert ezzel a környezetedet véded!
Kezdőknek ajánljuk: textil szalvéta, zöldséges zsák, szendvics tartó zseb, intim betét
Haladóknak: bélelt neszeszer, uzsonnás tasak, textil pelenka

30
okt
Több dátum

Holnemvolt Játszóház

Induló ár: 2.000Ft

Pihend ki a sulit, töltődj fel mesével, játékkal, alkotással! Minden hónap első szombatonján várjuk Holnemvolt Játszóházunkba a kézműveskedni szerető ifjú vendégeinket! Népi alkotóházunk régi hagyományok szerint az évszakok ünnepeihez igazodik: Mindenszetektől Pünkösdig, a tökfaragástól a sárkányeregetésig, lámpás készítéstől a májusfáig.

13
nov
Több dátum

Re-Farmer Táskavarró Élményworkshop

Induló ár: 3.000Ft

Adj egy második esélyt a szakadt farmernek! Ökotudatos újrahasznosító workshopunkon régi farmernadrágoknak , bútorszöveteknek adhatsz új életet, miközben egy kreatív alkotófolyamatban veszel részt.

20
okt
Több dátum

Nyitott varróműhely

Induló ár: 2.500Ft

Szerda délután vár a varrodánk!
Gyere, ha nincs saját varrógéped, de
– javítanál (felhajtás, hozzá toldás, cipzárcsere), vagy
– átalakítanál (régi farmerből, apa ingéből) vagy
– valami teljesen új dolgot varrnál.