3 ok, amiért az átkötős ruha nélkülözhetetlen darabja a ruhatáradnak

2022. 09. 30.

Neked melyik az a ruhád, ami mellett mindig kikötsz, ha jól akarsz kinézni, mert valahol “meg kell jelenned”?” kérdezi Debora, a fabulousafter40.com divattanácsadója. Az ő választása természetesen az átkötős ruha. Van is belőle pár változat a ruhatárában, és ilyen esetekben életmentőek voltak számára. Hogy miért érdemes neked is minél előbb beszereznek ebből a Diane Von Furstenberg által kreált fazonból, arra a következő 3 okot sorolja:

1. Egy átkötős ruha mindig ízléses és megfelelő

Az átkötős ruha egy klasszikus darab. Egyszerű, nőies és elegáns. Ugyanúgy viselheted este alkalmi ruhaként ékszerekkel és magassarkúval, mint napközben szandállal a lábadon. Egy átkötős ruhában mindig összeszedett vagy, akár az irodában akár egy vacsorán.

2. Az átkötős ruhában az alakod fantasztikus!

A zsákruha elrejti a derekad, ezzel öregít. Az átkötős ruha kiemeli az alakod tekinet megállító homokóra vonalát, mérettől függetlenül. Az átkötős ruha ízlésesen engedi látszani a derekad, hangsúlyozza a dekoltázst, hosszabbítja a nyakatat (magasabbnak és vékonyabbnak látszol benne).

3. Az átkötős ruha egyszerre kényelmes és nőies.

Próbáld ki! Vedd fel és pördülj egyet a tükör előtt. Gyönyörűnek és magabiztosnak fogod érezni magad benne. Nézd meg ezeket a DVF modelleket, és nem lesz kétséges, hogy itt a helyed az átkötős ruha varráson!