Jó helyen jársz

Modern, biztonságos, jól felszerelt műhelyünkben tapasztalt varrást oktató kollégáink várnak. Megtanítunk varrni a teljesen kezdő szinttől a saját ruhatár elkészítéséig. Érthető és lépésről-lépésre követhető leírást adunk minden varrótanfolyamhoz. Töltsd kreatívan a szabadidőd egy olyan inspiráló műhelyben, ahol hasonló érdeklődésű, rokonlelkű emberekkel találkozhatsz.

Hozzád igazodunk

Választhatsz, hogy offline tanfolyamaink, személyre szabott egyéni oktatás, vagy online kurzusok Zoom csoportjaink közül. Sőt, varróleckéink akár a saját idődhöz igazítva csináld magad csomagokban is elérhetőek: leírással, szabásmintával, anyaggal postán küldjük el neked.

Délelőtti workshopok kismamáknak – ingyenes gyerekfelügyelettel, munka után kényelmesen ideérsz a kora esti kurzusokra, hétvégén intenzíven dolgozhatsz, és a nap végén egy kész darabbal térsz haza!

Ingyenes kiadvány az induláshoz

Milyen varrógépet vásárolj kezdő varróként? Első varrókészlet: mit és hol a legjobb beszerezni?

Szülinapra, csapatépítő tréningnek

Várjuk a nagyobb társaságokat is. Ha megajándékoznád a többieket varni tudással, ha szeretnéd összekovácsolni a társaságot, vagy ha valami hasznosat készítenétek együtt. Egyéni egyeztetés szerint.