Az Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: „ÁSZF”) tartalmazzák az Esély-Kert Alapítvány (2144 Kerepes, Esze Tamás utca 38., AM-3387), mint szolgáltató (Továbbiakban: „Szolgáltató”) által üzemeltetett webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

Szolgáltató adatai:

A szolgáltató neve: Esély-Kert Alapítvány

A szolgáltató székhelye: 2144 Kerepes, Esze Tamás utca 38.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: hello@aztamuhely.hu

Bírósági bejegyzés száma: AM-3387

Adószáma: 18273878-1-13

Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság):

Telefonszámai: +36 20 554 2337

A szerződés nyelve: magyar

A tárhely-szolgáltató adatai: Dotroll Kft., Cím: 1148 Budapest, Fogarasi út 3-5

Alapvető rendelkezések

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.2. Hatály, az ÁSZF módosítása.

1.3. Szolgáltató fenntart magának minden jogot a weboldal, annak bármely részlete és az azon megjelenő tartalmak, valamint a weboldal terjesztésének tekintetében. Tilos a weboldalon megjelenő tartalmak vagy azok bármely részletének letöltése, elektronikus tárolása, feldolgozása és értékesítése a Szolgáltató írásos hozzájárulása nélkül.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

2.1. A webshopban kétféle termékkört lehet megvásárolni. A szolgáltatások körébe tartozik a különböző varró, barkácsoló, videókészítő és további önképző tanfolyamok, amelyeken online vagy offline részvételt biztosítunk a megvásárolt szolgáltatásokért cserében.

A részvételi szándékot a webshopban van lehetőség jelezni, de történhet személyesen is az Azta! Műhelyben, előre egyeztetett időpontban.

Továbbá van lehetőség az oldalon kézműves ruhafélék, barkács termékek vagy egyéb, a műhelyben készített kézműves termékek megvásárlására. Ezen termékek online és személyesen is megvásárolhatók. Kérhető személyes átvétel és csomagküldés is. A webshopban feltüntetett árak bruttó árak. Az esetlegesen felmerülő szállítási díjat külön tételben tüntetjük fel.

2.2. A webshopban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a termékekről fotót jelenítet meg. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

2.3. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

Rendelés menete

3.1. Tanfolyam/workshop részvétel megvásárlása

A „Programok” menüpont alatt tematika szerint, vagy a program naptárból dátum szerint kiválaszthatja az Önt érdeklő eseményt. Az esemény oldalakon feltüntetjük az esemény tartalmát, speciális tudnivalókat, a választható időpontokat és a részvételi díjat. A több alkalmas tanfolyamokon lehetőséget biztosítunk kedvezményes több alkalmas részvétel vásárlására.

Az időpont és jegy darabszámának kiválasztásával bekerül a kiválasztott esemény a kosárba. Ekkor a Pénztár oldalra kerülünk, ahonnan van lehetőség visszatérni további vásárláshoz, vagy a Számlázási adatok megadásával és a fizetés opció kiválasztásával véglegesíteni a megrendelést. A „Fizetés Barionnal” gombra kattintva elkerülünk a pénzügyi szolgáltató oldalára, ahol a bankkártyás fizetés után visszakerülünk a webshopba.

Ekkor egy automatikus visszaigazoló emailt kap a megadott címre, majd hamarosan megküldjük a számlát is.

3.2 Termék vásárlása

Hasonlóan a szolgáltatás vásárláshoz, de a Pénztárnál ki tudja választani a szállítás módját.

3.3 Amennyiben rossz mennyiséget, vagy időpontot választott ki és ki is fizette, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon.

3.4. Fizetési és szállítási feltételek:

Az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg. A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.”

A termékek átvételére van lehetőség személyesen, egy előre egyeztetett időpontban, vagy kiszállítással külön feltüntetett díj ellenében.

3.5 A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

4.1 A megrendeléseket a kifizetés után azonnal visszaigazolja a rendszer. Amennyiben ilyen visszaigazolást nem kapott, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot. Az olyan termékeket, amelyeknek külön gyártási határidőt tüntetünk fel, a megrendeléstől számított 2-4 héten belül kiküldjük a megadott címre. Személyes átvétel esetén külön email-t küldünk arról, hogy a termék mikortól átvehető.

4.2 Az egyes programok esetén írásban jelezzük a jelentkezőknek, hogy az esemény elmarad. Ebben az értesítésben szerepel az új időpont, amit nem köteles elfogadni. Igény esetén másik időpontot, vagy teljes visszafizetést is kérhetnek az elmaradt órák után.

Elállás joga

5.1 A fogyasztó és a vközötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében Felhasználó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Amennyiben a kézhez kapott termékkel nem elégedett, indoklás nélkül 14 napig visszajuttathatja hozzánk. A visszajuttatás költségét a vásárlót terheli.

Garancia, jótállás

6.1. Termékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk. Meghibásodás esetén személyesen vagy telefonon tájékoztatju a teendőkről. Lásd még: 151/2003. Korm. rendelet. A PTK-féle jótállás, kellékszavatosság, termékszavatosság szabályai.

Vegyes rendelkezések

7.1. Szolgáltató és Felhasználó vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Felhasználó és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 30 (harminc) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Fővárosi Törvényszék illetékességét.